Tai Chi Chuan Norway ble stiftet den 12 September 1997  på Sing Ong Tai Chi Kongress i Montreal - 
Quebec - Canada. med Professor  C.S. James Lim som hoved- ansvarlig.

Mottoet er: " I ballanse med Naturen. En investering for livet !! "
Tai Chi Chuan Norway ble skapt av aktive mennesker for aktive mennesker, som strevde etter å sette en forbindelse mellom kropp og syn, kreative aktiviteter, fortidens idealisme og nuet.

Prof.Lim og Master Yek Sing Ong

Ivan Tzachev og Prof.Lim

Master Ching  Sing Lim  med 
Sing Ong Tai Chi Grunnlegger
Professor Yek Sing Ong

Ivan Tzatchev  med 
Profesor Ching Sing Lim

Master C.S. James Lim ble født i Kedah, Malaysia. 
I en alder av 14 år begynte han å trene TaekwonDo hos Master Choi Chang Kuen i Penang, Malaysia. 
En hendelse som kom til å forandre hans liv. Etter mange år med hard trening og hengivenhet, ble den lille beskjedne guttungen fra Kedah til en Master i Taekwondo. Etter 25 års lojalt og hengivent arbeid med TKD, bestemte Master Lim seg å begynne for seg selv. Det stilarten Master Lim grunnla og ga navnet HupKwonDo, var nærmere hans idealer for personlig utvikling, og søken etter helhetens art. Siden 1975, har Master Lim drevet  sin egen klubb "Disiplin Huset " i Montreal -Laval, og organisasjonen The Arts of Hupkwondo i Quebec- Canada. Han er innehaver av 9 Dan sort belte i Taekwondo og Hupkwondo.
Men søken etter den "ultimate " førte han videre. 
Til han endelig fant det han hadde leitet lenge etter. The "roths" of Martial Arts, nemlig Tai Chi Chuan, noe som kan kombinere det beste av det gamle med fremtidens utfordringer hvor mennesket står i sentrum, forbedre helsen, øke velvaren samt gir trygghet og selvforsvars muligheter. Master Lim er personlig elev av Professor Yek - Sing Ong Tai Chi grunnleggeren og ansvarlig for Sing Ong Tai Chi Nord-Amerika. Han driver sin egen klubb i Montreal - Laval med mer en 100 Tai Chi elever med forsjellige bakgrunn, alder og kjønn og ferdigheter. Han er ansvarlig for Sing Ong Tai Chi i Nord Amerika/ Canada og Europa.

Ivan Tzatchev er født og oppvokst i Sofia hovedstaten til Bulgaria. Flyttet til Norge i 1973 og har bodd for det meste i Tromsø. Han ble gla i idrett allerede i 6 års alder. Turn var hanes første lidenskap. Etter på følgte fri idrett, svømming, 5 kamp, bryting og selvfølgelig kampsport. 
Ivan har solid idrett og kampsport erfaring i mer en 30 år. Han har NKF's Trener 1,2 og 3 og NIF- OLT - Diplom Trener som er den høyeste idrettslig utdanning i Norge. 
I år 2006 tok han eksamen Bachelor i Idrett og Vitenskap - OLT- Topp Trener Utdanning -  ved NTNU - Trondheim. 
 Ivan har vært i 2 perioder styre medlem i NKF (Norges Kampsportforbund ) og leder i utdaningskomiteen. Han er leder og trener for ATN- Advanced Taekwondo Norway som teller ca. 400 medlemmer fordelt på 4 klubber.  
Han er innehaver av 7 DAN sort belte i Taekwondo samt nasjonal og Internasjonal Instruktør og dommer. I tillegg som kampsport trener er han leid av OLT som Basis trener for idretts talenter i Troms, NTG-Tromsø og TSK-Tromsø. Han er også mye benyttet som kurslærer både av TIK (Troms Idrettskrets) og NKF
Ivans kjærlighet til Tai Chi Chuan kom etter møtet med proffesor Lim (Ching Sing Lim) i 1996. "Han åpnet mine øyer, han viste meg en verden av kunnskap og visdom " Siden 1996 har Ivan vært personlig elev av Proffesor Lim og bruker hver år 4 uker til personlig undervisning under ledelsen av master Lim som bor i Montreal-Canada.
Etter stor etterspørsel startet Ivan den 7 Oktober 2004
Tai Chi Chuan Klubb - Tromsø. Pr. i dag teller klubben 22 medlemmer som trener på Gyllenborg gym hver Tirsdag og Torsdag fra kl.20.00 til 21.00

Hvordan bli medlem i Taichi Chuan                                         

Land utenfor Europa kontakt:

Land i Europa :

Sing Ong Tai Chi

Sing Ong Tai Chi Norway

Grand Master James Lim 

Master Ivan Tzatchev 
105 Labelle Blvd., Laval, Quebec Postboks 2462, 9272 Tromsø,

CANADA H7L 2Z2

NORWAY

Tel: 00-1- (514) 963-1012          Fax: (514) 963-2672 

Tel: 47-77671434,         Mobil:47-91621726

E-mail: sotc@taichi-chuan.org 
   http://www.taichi-chuan.org/
         http://www.advanced-taekwondo.com/

mailto:ivasme@online.no
 http://www.taichi-chuan.no

        http://www.atntkd.no 
    

International Sing Ong Tai Chi Headquarrter

Sing Ong Tai Chi International Supporting Centre
678 Mt. Albert Rd., Royal Oak, Auckland 1003 New Zealand
Phone & Fax 09-625-8833  
info@singongtaichi.com
http://www.singongtaichi.com/

                                                                         Tilbake til Toppen